2009. augusztus 5., szerda

Agymenős jön

No. Augusztus öt van, feleim, szümtückel, trüffel.

Ezen a napon 1914-ben üzembe helyezték Clavelandben az első forgalomirányító közlekedési lámpát. No, ma is megtudtatok valami újat. 1982-ben ezen a napon született a világ első lombikbébije, Bécsben. 1850-ben meg valami Guy de Maupassant nevű fickó született, nem tudom mond-e ez valakinek valamit:P

De a tárgyra térve. MSI-t hallgatok, ők alkották meg a csodálatos Mark Chapman-számot, amit bemásoltam alább az előző bejegyzésben. Jee.

Egyszer olvastam valami női magazinban, hogy milyen pasit érdemes választaniuk a hölgyeknek: írót ne, mert az nem hűséges, összefekszik a rajongókkal. Mérnököt lehet, mert az hűséges. Hát K.A. aki a cikket írta. Jóhogynem kiraknak minket a vásárba, és akkor a nők majd megnézik izmunk fogunk és úgy válogatnak. Majd kamuzzak, nem, az állásomat tekintve. Mondjuk ha sikerül elvégeznem a bömöföt, akkor érdekes hibrid leszek ám: mérnök író. Na, erre mit mondasz, te hülye cikkíró feminista amazon?

Amúgy ez az MSI nagyon jó banda, aki szereti az industryt, annak alap :) szerintem amúgy punk-rock-elektronikus-emo stílus amivel leginkább le lehet fedni. Emo nem annyira, de most annyira divatos, hogy kénytelen vagyok ráhúzni.

Na, most zárok, hagyok máskorra is agymenést. Zéró toleranciát a babakocsikkal utazóknak, jóéjszakát a tisztes polgároknak.

Videó nem marad el. Ezúttal a kedvenc játékvideóm jön, a Fallout 3-ról.
Imádom az alatta menő zenét is, Bob Crosbyt. El se tudjátok hinni, milyen jó ilyenre lövöldözni :P


1 megjegyzés:

  1. mérnök író, ez viccesen hangzik :)) amúgy most már szerintem a mérnök is egyre divatosabb szakma lesz, nem hiszem h csak a hűségesek fogják választani

    VálaszTörlés