2010. január 24., vasárnap

csak pár dolog a bkv-figyelőről

Idézek:

"Tisztelt BKV!

Kérem szíveskedjenek jobban fizetni ellenőreiket. A mai napon 9 óra magasságában vártam a 4-es villamost a Boráros téren. Feltűnt egy oldaltáskás, 35 körüli nő, ránézésre az Önök alkalmazottja (ellenőr státuszban). Ezért meg is lepődtem, amikor már másodikként, de megszólított, hogy "tudnék-e adni pár forint aprót, a gyerekének gyűjt tápszerre". Nem tudtam adni.

A második meglepetés viszont akkor ért, amikor egészen pontosan 12.32 perckor a Móricz Zsigmond körtéren ugyanez a hölgy és kollégája karszalaggal a kezén leszállított egy utast a szerelvényről, és megbírságolta.

A hölgy nyilvánvalóan elvégezte a céges oktatás keretein belül a legmagasabb fokú etikai tréningeket, ezért csak arra a következtetésre tudtam jutni, hogy az amúgy szoptatós anyákat ellenőrként alkalmazó cégük ellenőreiket nem fizeti meg. Javaslom egy alapítvány létrehozását, biztosan sokan lesznek, akik támogatnák a kollégákat ezzel-azzal."

Másodszor egy szívemnek kedves komment:

"A sok hülye politikus aki magasról leszarja a te (MI ADÓFIZETŐNK) érdekeit, dögölj éhen,old meg ez a reakciója, most a választáskor meg a seggemet nyalja mert kell a szavazat."

Ez van. Igazat adok neki.

2 megjegyzés:

  1. Ez mindig is így volt, most is így van, és így is lesz. Ha nem nyalnák a seggünket nem kapnának szavazatot, és mehetnének az aluljáróba paprikát árulni, másra nagyon úgysem alkalmasak:P

    Amúgy meg valamikor találkozni kéne, majd mondj egy napot amikor neked jó.

    VálaszTörlés
  2. jövhét hétvégén ráérek amúgy. Szombat?

    Á. Megverné őket az aluljárói törzsgárda:P

    VálaszTörlés