2010. február 6., szombat

-1fog, órák

Kiszedték a balfelsőt is, az is rosszul volt mán ott, hát kiszedték. Mikor bementem, mondta a csaj: nekilássunk? Hát, mondom, ha már eljöttem.
Háromnegyed óra élvezet újra, aztán jött valami dzsollidzsókerné, és kirángatta egyből, persze recsegett-ropogott mindenem, de szép. 3 gyökere van. Elhozhattam megint.
Remélhetőleg egy ideig nem kell újra tiszteletemet tennem a varratszedésen kívül.
Egyébként jó a jános kórház szájsebészete, ha valakinek szintén ilyen kellemetlenségei adódnának, hogy műteni kell, menjen nyugodtan. Reklám vége;egyébként tényleg jó, jófejek is meg értik is a dolgukat valamennyire :P

No. Órák. Végre, harmadszorra sikerült elfogadható órarendet csinálnom, nincs összelógás, nincs fél10-ig suliban levés. Milyen óráim várhatók tehát:
Matek 2: elmélet+gyak
Elektronika 1: elmélet+gyak+labor
Programozás 1: elmélet+labor (labor informatika laboratórium 1 néven)
Testnevelés: ping-pongozok:P
Digitális technika 2: elmélet+gyak
Villamosipari anyagismeret laboratórium
Villamosságtan: elmélet+gyak+labor
Méréstechnika: elmélet+labor
Közgazdaságtan 2: elmélet+gyak

Szépek, mi?
Na hát kérem, csak túléljük :P
Mindezt amúgy 31 kreditért.

(rájöttem, ki nem állhatom az olyan blogokat, ahova költőemberek írnak (respekt a kivételnek) mert általában sírnak mindenféle hülyeségen, meg nem valóságszerű dolgokon gondolkoznak. Persze nem húzom fel magam nagyon, csak utálkozva csukom be ezeket a nagy iksszel meg mindig megígérem, nem olvasok több ilyet, de mindig megnézem, hátha van változás, hát nincs. ---jó nem kell mindenkinek szomszédokról írnia, meg hülyezenét felpakolni, meg tisztelem én, hogy a másik ember más, csak akkor sem tartom életképes dolognak)

3 megjegyzés:

  1. A siránkozásról: Most miért, az átlag ember igenis szereti sajnálni magát:)Nem életképes de jó.
    Az elvont dolgok: nem csak a költők ilyenek, volt pázmányon nemegy ilyen elvarázsolt lélek akik a nemtudommilyen integrálról vitatkoztak még a wc-n is, hát ezeknek a blogját sem érdemes tulságosan olvasni.
    A klipről: "szépllánnyal eladjuk a semmitmondó zenét" esete. Szerintem azért nem tetszik neked mert van egy értelmes barátnőd és megérezted ahogy sugárzott a videóbol a butaság(butalány effect). A kislány lola felnőtt, lett belőle egy tucatribanc, akiröl sokat már nem fogunk hallani. Amúgy összértékelésben nálam ez a klip egy szerény 8as a 10es skálán.
    Mert azért nem rossz nő.

    VálaszTörlés
  2. Hát lehet, tényleg elég butalányos így szerencsétlen, még régen (kislány) korában normálisan nézett ki valahogy, de ez... katasztróda. Tuc tuc tucat.

    VálaszTörlés
  3. a katasztróda nem elírás az egy olyan elektróda ami blablabla. amúgy elírtam.

    VálaszTörlés